Käväisin eilen kurssilla Äkäslompolossa

Hei

Mukavaa kun löysit sivuilleni.
Tällä sivulla kerron hieman enemmän itsestäni sekä taustastani. Lähden mielläni mukaan erilaisiin projekteihin ja jos sinulla on tarvetta kaltaiselleni tekijälle, laita viestiä niin katsotaan kuinka voin olla avuksi.


Katri Helena

  • Facebook
  • Instagram
  • Instagram

Kaiken takana on Luonto

Luontosi, sitä mitä sinä olet, sitä joka on ympärilläsi. Kaikki se mikä saa sinuun vaikuttaa, todellisuutesi, se on luontosi.

Olen tyttöiän ohittanut omasta mielestäni täysin tavanomanen naisihminen. Tietenkin joku muu voisi luonnehtia minua toisin, mutta omasta mielestäni olen tavallisuudessani hyvinkin silmiinpistävää sorttia.
Adjektiivit Innostuva, kokeileva, herkkä, monitasoinen sekä syvä kuvaavat minua ehkä parhaiten. Jalat maassa rasittavaan realistisuuteen asti, mutta kuitenkin pää pilvissä ja mieli avoin mahdottomillekin ideoille.

Lapsuuteni maalla, kotieläintila ja kesäleirit. Eläinten ympäröimänä. Siellä rakensin omaa kuplaani. Metsälenkit milloin ponin, vasikan tai possun kanssa. Pyöräily mummollaan kana tai marsu pyöränkorissa. Kelliminen ketunleipäpedillä makeat  mustikat ja metsämansikat heinänvarressa. Ehkä saat kuvan lapsesta, josta varttuin suureksi.
 

Elämässä tulee hyppyjä ja poikkeamia, en kuitenkaan ole surkuttelevaa tyyppiä, mieluummin nimittäisin itseäni yltiö optimistiksi. Vastoinkäymisessä piilee mahdollisuus. 

Kärsin rauhattomuudesta, jostain luin maadoittumisesta ja ihmisen sähköisestä ylivarautumisesta, Tuli tarve heittää kengät pois ja painella pihalle avojaloin. Viime vuosina olenkin tullut yhä vakuuttuneemmaksi siitä ettei luonto ole jotain ulkopuolista, vaan se on oleellinen osa meistä jokaista. Miten paljon enemmän me kokisimmekaan kun vain malttaisimme hidastaa. Itsekkin opettelen tätä. Suorittaja minussa vaatii ja toisaalta ymmärrys omasta rajallisuudestani pyytää hidastamaan ja rauhoittumaan. Tasapainon löytäminen on varmasti monella meistä se elämän mittainen missio.

Taustaltani olen valokuvaaja ja pohjalla onkin usean vuoden opinnot alalta. Toimittuani päätoimisena 2004-2011 ja vielä freelancerina muutaman vuoden, ripustin kameran naulaan, enkä koskenut siihen kuuteen vuoteen. Korujen myötä löysin luonnon ja lopulta myös valokuvauksen takaisin elämääni.

Korujen valmistus alkoi vähän vahingossa. Valvotut yöt muuttui rautalangasta punotuiksi linnuiksi, Innostuva luonteeni vei minut encaustiikan pariin, kuitenkin hyvin äkkiä korttien maalaus ilman tarkoitusta alkoi kyllästyttää. MIetin miten saisin nuo värit näkösälle ilman, että joutuisin vuoraamaan kotini seinät niillä. Silloin sain ajatukseni koruista.  Koruja tehdessäni tutustuin myös hartsiin sekä sen tarjoamiin mahdollisuuksiin. En ole koskaan opiskellut tätä alaa, mutta tarve tehdä, uteliaisuus eri tekniikoihin, tekemisen palo sekä luova hulluus on olleet opettajinani tässä elämässä.  Inspiraationi on monimerkityksellisesti luonnossa, vuoden kierrossa niissä väreissä, mutta myös ihmisissä.

 

En ole valmis, Matkani jatkuu. On paljon asioita joihin haluan tutustua ja joita haluan testata. Käsittämätön palo ajaa minua eteenpäin aina uusien asioiden äärelle, kuitenkin vanhaa arvostaen, vaalien. Etsiä, löyttää ja hyväksyä itsensä, siksi Luontosi,

Haluan kuulla sinusta

Olen aina avoin hyville idoille

040 53 23 063 Whatsup, txt.